Menu

2. SPECJAŁY NA ZIMNO
2.1 Kacze głowy marynowane w solance  26 PLN
2.2 Kacze skrzydełka marynowane w solance  26 PLN
2.3 Kacze serca marynowane w solance  26 PLN
2.4 Kacze żołądki marynowane w solance  32 PLN
2.5 Kacze języki  38 PLN
2.6 Kapusta po cesarsku 22 PLN
2.7 Ogórki w zalewie czosnkowo-octowej 22 PLN
2.8 Mieszane warzywa z przyprawami  22 PLN
2.9 Smażone orzeszki arachidowe 25 PLN
2.11 Ignamy z jagodami 36 PLN
2.12 Orzeszki ziemne i nasiona soi 32 PLN
2.13 Marynowany ser sojowy z jajkami 28 PLN
2.14 Szpinak z orzechami 28 PLN
2.15 Ogórki wg przepisu z Hongkongu 28 PLN
2.16 Ogórki w zalewie kwaśno-ostrej 28 PLN
2.17 Ser sojowy z dymką 28 PLN
2.18 Kwaśno-ostre wodorosty morskie 28 PLN
2.19 Ser sojowy z jajkami konserwowanymi (stuletnimi) 32 PLN
2.20 Ser sojowy w przyprawach 32 PLN
2.21 Grzyby mun z przyprawami 32 PLN
2.22 Makaron shirataki 36 PLN
2.23 Warzywa w przyprawie musztardowej 32 PLN
2.24 Kapusta z meduzami 32 PLN
2.25 Sashimi z łososia 108/158 PLN
2.26 Kurze łapy na ostro 32 PLN
2.27 Kurczak gotowany na parze z orzechami i sezamem 32 PLN
2.28 Marynowany kurczak gotowany na parze w sosie imbirowym 32 PLN
2.29 Marynowane kawałki kurczaka w przyprawach 32 PLN
2.30 Ostrygi (grillowane lub surowe z cytryną) / SZT 18 PLN
2.31 Meduzy w zalewie octowej 38 PLN
2.32 Wołowina w sosie sojowym 36 PLN
2.33 Wołowina w sosie cytrynowym 38 PLN
2.34 Gotowane uszy wieprzowe 32 PLN
2.35 Ogórki z paskami gotowanych uszu wieprzowych 28 PLN
2.36 Flaki z czosnkiem 32 PLN
2.37 Podroby wołowe w sosie chilli 38 PLN
2.38 Flaki wołowe w oleju na ostro 32 PLN
2.39 Golonka w sosie sojowym 32 PLN