| 2.1 Kacze głowy marynowane w solance | 26 PLN |
| 2.2 Kacze skrzydełka marynowane w solance | 26 PLN |
| 2.3 Kacze serca marynowane w solance | 26 PLN |
| 2.4 Kacze żołądki marynowane w solance | 32 PLN |
| 2.5 Kacze języki | 38 PLN |
| 2.6 Kapusta po cesarsku | 22 PLN |
|
|
|
| 2.7 Ogórki w zalewie czosnkowo-octowej | 22 PLN |
| 2.8 Mieszane warzywa z przyprawami | 22 PLN |
| 2.9 Smażone orzeszki arachidowe | 25 PLN |
| 2.11 Ignamy z jagodami | 36 PLN |
| 2.12 Orzeszki ziemne i nasiona soi | 32 PLN |
| 2.13 Marynowany ser sojowy z jajkami | 28 PLN |
|
|
|
| 2.14 Szpinak z orzechami | 28 PLN |
| 2.15 Ogórki wg przepisu z Hongkongu | 28 PLN |
| 2.16 Ogórki w zalewie kwaśno-ostrej | 28 PLN |
| 2.17 Ser sojowy z dymką | 28 PLN |
| 2.18 Kwaśno-ostre wodorosty morskie | 28 PLN |
| 2.19 Ser sojowy z jajkami konserwowanymi (stuletnimi) | 32 PLN |
| 2.20 Ser sojowy w przyprawach | 32 PLN |
| 2.21 Grzyby mun z przyprawami | 32 PLN |
| 2.22 Makaron shirataki | 36 PLN |
| 2.23 Warzywa w przyprawie musztardowej | 32 PLN |
| 2.24 Kapusta z meduzami | 32 PLN |
| 2.25 Sashimi z łososia | 108/158 PLN |
| 2.26 Kurze łapy na ostro | 32 PLN |
| 2.27 Kurczak gotowany na parze z orzechami i sezamem | 32 PLN |
| 2.28 Marynowany kurczak gotowany na parze w sosie imbirowym | 32 PLN |
| 2.29 Marynowane kawałki kurczaka w przyprawach | 32 PLN |
| 2.30 Ostrygi (grillowane lub surowe z cytryną) / SZT | 18 PLN |
| 2.31 Meduzy w zalewie octowej | 38 PLN |
| 2.32 Wołowina w sosie sojowym | 36 PLN |
| 2.33 Wołowina w sosie cytrynowym | 38 PLN |
| 2.34 Gotowane uszy wieprzowe | 32 PLN |
| 2.35 Ogórki z paskami gotowanych uszu wieprzowych | 28 PLN |
| 2.36 Flaki z czosnkiem | 32 PLN |
| 2.37 Podroby wołowe w sosie chilli | 38 PLN |
| 2.38 Flaki wołowe w oleju na ostro | 32 PLN |
| 2.39 Golonka w sosie sojowym | 32 PLN |